Lastnik podjetja je Patrik Jagodic, ki se je s prodajo začel ukvarjati že pri 17 letih.

V 10 letih je sodeloval z veliko različnimi podjetji na terenu prek marketinškega oziroma agencijskega sodelovanja. Skupaj s svojimi tržniki je v teh letih pridobil več kot 100.000 strank in 5.000 tržnikov za raznolika podjetja, ki zajemajo vse od telekomunikacije do elektrike, zavarovanj, prodaje knjig, ipd. 

Podjetje PJagodic uspešno deluje že nekaj let in združuje med 90–110 aktivnih tržnikov, ki mesečno oddajajo pogodbe za različne ponudnike oziroma distributerje. V Sloveniji ima podjetje eno največjih aktivnih mrež direktnega trženja na terenu.

prodaja

Patrik se s prodajo ukvarja že od rosnih let.

Pri sedmih letih je v prvem razredu OŠ prodajal zapestnice. Še po stari slovenski valuti, 100 tolarjev so njegovi vrstniki odšteli za eno. V višjih razredih OŠ je prodajal svoje zbirke LEGO kock na slovenskih portalih za prodajo. Tako si je tako prislužil žepnino, ki za fanta njegovih let ni bila ravno skromna. Kmalu zatem se je začel ukvarjati z mrežnimi posli, za katere sam priznava, da so bili predvsem zelo poučna izkušnja, ki mu je dala znanje o delu z ljudmi, poslih, psihologiji prodaje in predvsem o komunikaciji.

Poleg prodaje se Patrik že nekaj časa ukvarja z organizacijo dogodkov.

Največji uspeh na tem področju mu predstavlja organizacija koncerta leta 2017 v Sloveniji in na Hrvaškem, kamor je uspel privabiti znani Dunajski orkester in dirigentskega mojstra Erwina Ortnerja. V letu 2016 je organiziral t. i. motivacijska sproščanja, na katerih je sodeloval s Filipom Peskom in podjetjem Lisec & Lisec. Sam velikokrat organizira odprte in zaprte seminarje in coachinge.

Leta 2018 se je podal tudi v nepremičninske vode. V letu 2019 je v svoji domači vasi odprl prvi manjši Aparthotel s 24 posteljami. V Ljubljani se ukvarja z oddajanjem poslovnih prostorov, predvsem pisarn.

Filipom Peskom in podjetjem Lisec & Lisec. Sam velikokrat organizira odprte in zaprte seminarje in coachinge.

Leta 2018 pa se je podal tudi v nepremičninske vode. V letu 2019 je v svoji domači vasi odprl prvi manjši Aparthotel s 24 posteljami. V Ljubljani se ukvarja z oddajanjem poslovnih prostorov, predvsem pisarn.

prodaja

V prostem času je Patrikova največja strast glasba, s katero se ukvarja že od malih nog.

Glasba mu je bila položena v zibelko, saj se z njo že zelo dolgo ukvarja njegov oče, starejši brat David pa je profesionalni operni pevec. Da je glasba zares pomemben del družine dokazuje tudi najmlajši izmed bratov, Andraž, perspektiven študent klarineta na Dunaju. Patrik deluje na koru v župnijski cerkvi, kjer igra orgle in prepeva. Z očetom in sovaščani sodeluje pri ustvarjanju kulturnega programa na Šenturški Gori, predvsem v sodelovanju s Šenturškim oktetom.

Preverite storitve,
ki jih punujamo

prodaja_patrik-jagodic_pjagodic_small-min
Marketing

    Ime in Priimek*
    Email naslov*
    Kontaktni telefon*
    Zanima me: