Pravilnik o zasebnosti

1. Izjava o varstvu osebnih podatkov

Podjetje Pjagodic d. o. o., Gospodinjska ulica 8, 1000 Ljubljana, davčna številka: 54888123, matična številka: 7107013000, v nadaljevanju upravitelj, spoštuje vašo zasebnost in se zavezuje k varovanju osebnih podatkov, ki jih prejme od vas. Temu vidiku pri izvajanju naših spletnih dejavnosti posvečamo veliko pozornosti. Naša politika o varstvu podatkov je skladna tako z veljavnimi določbami na področju varstva osebnih podatkov kot tudi z drugimi zakonskimi določili. Da bi vaše podatke kar najbolj učinkovito zaščitili pred naključnimi ali namernimi manipulacijami, izgubo podatkov in njihovim uničenjem oziroma dostop do njih onemogočili nepooblaščenim tretjim osebam, uporabljamo tehnične in organizacijske varnostne ukrepe, ki jih nadgrajujemo skladno s tehnološkim razvojem in zakonskimi spremembami. V nadaljevanju vam predstavljamo, katere vaše osebne podatke zbiramo, čemu jih uporabljamo, kako jih varujemo in kako lahko jih lahko sami spremenite.

2. Katere vaše podatke zbiramo?

Našo spletno mesto lahko obiščete brez navedbe svojih osebnih podatkov. Navedba osebnih podatkov je potrebna le ob izpolnitvi naslednjih obrazcev.

Kontaktiraj me

Osebni podatki, ki jih o vas pridobimo so:

 • Ime in priimek
 • Tel. št. / GSM
 • E-naslov

Iščem delo

Osebni podatki, ki jih o vas pridobimo so:

 • Ime in priimek
 • Tel. št. / GSM
 • E-naslov

Oddaj oglas

Osebni podatki, ki jih o vas pridobimo so:

 • Ime in priimek
 • Tel. št. / GSM
 • E-naslov

Osebne podatke, prejete z izpolnitvijo obrazca “Kontaktiraj me”,“Iščem delo” in “Oddaj oglas”, zbiramo, uporabljamo in obdelujemo z namenom vodenja evidence o številu povpraševanj ter komunikacijo po elektronski pošti ali telefonu.

3. Kako varujemo vaše podatke?

Vsi omenjeni podatki se na strežniku v internem CRM sistemu upravitelja shranjujejo trajno zaradi sledljivosti in zagotavljanja kakovosti storitev. V podjetju Edin Bekonjić s. p. lahko osebne podatke v anonimni sumarni obliki uporabimo v namen osnovnih analiz zadovoljstva z našimi storitvami. V nobenem primeru vaših osebnih podatkov ne bomo predali nepooblaščenim osebam. Podatki, ki jih zbiramo in obdelujemo, bodo razkriti v primeru, če bo taka obveznost določena z zakonom, ali v dobri veri, da je tako ukrepanje potrebno za sodne postopke ali postopke drugih državnih organov ter za zaščito in uresničevanje zakonitih interesov upravitelja. Za varovanje osebnih podatkov je odgovoren tudi uporabnik sam, in sicer tako, da poskrbi za varnost računalnika in na njem delujočega sistema, s katerim opravlja naročila.

4. Pravica dostopanja do informacij

Pravico imate, da na lastno zahtevo in brezplačno prejmete informacije o tem, katere vaše osebne podatke smo shranili. Nadalje imate pravico zahtevati popravke, izbris ali prepoved uporabe nepravilnih podatkov. V določenih okoliščinah utegne biti izbris podatkov v nasprotju z zakonskimi predpisi, še posebej, če so podatki namenjeni računovodskim in knjigovodskim postopkom. Kadarkoli lahko zahtevate:

 • Popravek svojih osebnih podatkov s posredovanjem pisne zahteve na naslov info@pjagodic.net.
 • Trajen izbris osebnih podatkov, ki jih upravitelj hrani o vas, s posredovanjem pisne zahteve na naslov info@pjagodic.net.
 • Izvoz in vpogled v osebne podatke v elektronski obliki, ki jih upravitelj hrani o vas, s posredovanjem pisne zahteve na naslov info@pjagodic.si.

5. Uporaba piškotkov

O politiki piškotkov si lahko preberete več na tej povezavi – pravilnik o piškotkih.

6. Retargeting

Za delovanje naše spletne ponudbe ter priporočil izdelkov uporabljamo tehnologijo podjetja Google Inc. (1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA; „Google“), natančneje za izdelavo psevdonimiziranih uporabniških profilov o obnašanju spletnih uporabnikov v namen trženja. Zato uporabljamo piškotke, ki omogočajo prepoznavanje spletnega brskalnika ob vnovičnem obisku. Shranjeno obnašanje pri brskanju se analizira na osnovi algoritma, tako da lahko glede na interese prikažemo ciljno priporočene izdelke v obliki reklamnih pasic oz. oglasov na spletnih straneh tretjih oseb. Psevdonimizirani uporabniški profili se brez posebnega izrecnega soglasja zadevne osebe ne povezujejo z osebnimi podatki o nosilcu psevdonima. Ustvarjanje psevdonimiziranega uporabniškega profila za reklame/oglase glede na interese lahko kadarkoli prekličete na spletni strani, navedeni spodaj.

 https://support.google.com/ads/answer/2662856?co=GENIE.Platform%3DAndroid&hl=en. Druge informacije glede oglaševanja po interesih dobite na http://www.google.com/policies/technologies/ads/.

To spletno mesto uporablja storitev Retargeting-Pixel Custom Audiences družbenega omrežja Facebook, 1601 South California Avenue, Palo Alto, CA 94304, USA. S storitvijo Remarketing-Pixels podjetje Facebook informacije o uporabnikih našega spletnega mesta uporabi za oblikovanje ciljne skupine za trženjske oglase v storitvi Facebook Ads, zato se v vašem osebnem računalniku shrani piškotek podjetja Facebook. Več informacij o obsegu in namenu zbiranja podatkov ter nadaljnji obdelavi in uporabi podatkov podjetja Facebook ter možnostih nastavitev za zaščito zasebnosti najdete med smernicami podjetja Facebook za varovanje podatkov na naslovih spodaj.

 https://facebook.com/policy.php in https://www.facebook.com/ads/settings. 

Uporabo storitve Custom Audiences lahko prekličete na naslovu www.youronlinechoices.com, uporabniki računov Facebook pa tukaj.

7. Spletna analitika

Ta spletna stran uporablja Google Analytics, storitev za spletno analizo podjetja Google Inc. (»Google«). Google Analytics uporablja t. i. »piškotke«, besedilne datoteke, ki se shranijo na vašem računalniku in omogočajo analizo vaše uporabe spletne strani. Poleg tega ta spletna stran uporablja Google AMP Client ID API, da s storitvijo Google Analytics aktivnosti uporabnikov na straneh AMP poveže z dejavnostmi na straneh brez AMP. Googlove kode za spletno sledenje te spletne strani uporabljajo funkcijo »_anonymizeIp()«. S tem se IP-naslov znotraj držav članic Evropske unije ali v drugih državah Evropskega gospodarskega prostora obdela le v skrajšani obliki, da je izključena neposredna povezava z osebo. Le izjemoma se celoten IP-naslov prenese na Googlov strežnik v ZDA in se tam skrajša. Po naročilu skrbnika te spletne strani bo Google te informacije uporabil za ovrednotenje vaše uporabe spletne strani in pripravo poročila o aktivnostih na spletni strani ter za zagotavljanje storitev, ki so povezane z uporabo spletne strani in spleta. IP-naslov, ki ga v okviru orodja Google Analytics posredujemo z vašega brskalnika, se ne združuje z drugimi podatki podjetja Google. Shranjevanje piškotkov lahko preprečite z ustrezno nastavitvijo programske opreme brskalnika. Opozarjamo vas, da v tem primeru morda ne boste mogli uporabljati vseh funkcij te spletne strani v celoti. Poleg tega lahko podjetju Google preprečite pridobivanje podatkov s piškotki in podatkov, vezanih na vašo uporabo spletne strani (vključno z vašim IP-naslovom), ter njihovo obdelavo tako, da s spodnje povezave prenesete in namestite vtičnik za brskalnik.

https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=en

8. Upravitelj

PJAGODIC d. o. o.

Gospodinjska ulica 8, 1000 Ljubljana

t: +386 (0)41 332 324

e: info@pjagodic.net

Datum: 12. 11. 2019