Prodaja

Iznajdljive rešitve na področju prodaje od vrat do vrat s pomočjo ene največjih mrež aktivnih tržnikov v Sloveniji.

Iznajdljive rešitve na področju prodaje od vrat do vrat s pomočjo ene največjih mrež aktivnih tržnikov v Sloveniji.

Vedno v iskanju
uspeha željnih tržnikov.

S prodajo od vrat do vrat se ukvarjamo že vrsto let. Za različna podjetja in naročnike smo v teh letih delovanja uspeli pridobiti vsaj 100.000 strank, pri čemer nam je pomagalo že več kot 5.000 različnih tržnikov. 

V vsakem trenutku v podjetju redno deluje med 90 in 110 tržnikov, ki mesečno zagotavljajo nove stranke različnim podjetjem in poslovnim partnerjem.

Trženje od vrat do vrat je zagotovo najbolj direktna vrsta prodaje in zato tudi uspešna, a hkrati zelo zahtevna. Potrebno je ogromno znanja, iznajdljivosti in predvsem izkušenj, ki jih v našem podjetju ne manjka. Vsak tržnik že na začetku pridobi veliko posredovanih informacij in znanj, ki pa jih mora nato prenesti v prakso. Z izkušnjami postajamo vse boljši in učinkovitejši. Za posamezen produkt in lokalno specifično populacijo potencialnih strank pripravimo najprimernejšo strategijo in ponudbo, s čimer poskušamo zagotavljati največji možen uspeh trženja.

Ustanovitelj in direktor podjetja Patrik Jagodic,
se s prodajo ukvarja že od malih nog.

Bolj resno pa je na vrata prodaje potrkal pred desetimi leti, pri svojih sedemnajstih. Izkušnje je nabiral s prodajo hitre hrane in nadaljeval v mrežnem marketingu, pri čemer je spoznal ogromno ljudi, pridobil izkušnje in predvsem znanje o komunikaciji, psihologiji odnosov, ipd. Počasi je začenjal svojo pot na področju prodaje in s trdim delom, lastnim zgledom in predajanjem informacij, gradil lastno mrežo uspešnih tržnikov.

Iz lastnih izkušenj se zavedamo, kako zahtevno in naporno je delo tržnika.

Trudimo se ustvarjati odlične pogoje, dobro klimo v ekipi in seveda najrazličnejše stimulacije. Vedno smo na preži za potencialnimi tržniki. Če meniš, da si tudi ti iz pravega testa ali poznaš koga, ki je, stopi v kontakt z nami.

Preverite ostale storitve,
ki jih še punujamo

    Ime in Priimek*
    Email naslov*
    Kontaktni telefon*
    Zanima me:
    Regija: