Splošni pogoji sodelovanja v nagradnih igrah

 

Vse nagradne igre objavljene na Facebook straneh (PJagodic Apartments, Fash Wellness Slo, Romantično razvajanje in PJagodic Agencija) in Instagram profilih (PJagodic Apartments in PJagodic Agencija) organizira podjetja Oglaševanje PJagodic d. o. o., Gospodinjska ulica 8, 1000 Ljubljana.

V posamezni nagradni igri sodelujete tako, kot je zapisano v opisu. Največkrat označite določeno število prijateljev v komentar; pravilno odgovorite na nagradno vprašanje; všečkate objavo in dotično Facebook stran. Nagrada in njena vrednost je vsakič jasno opredeljena v objavi. Določen je čas zaključka vsake nagradne igre in tudi potek žrebanja. Zmagovalec ali zmagovalka sta označena v novi objavi in v komentarju.

Vsak posameznik lahko v nagradni igri sodeluje le enkrat. V nagradni igri lahko sodelujejo vse osebe starejše od 18 let, mlajše pa potrebujejo pisno dovoljenje staršev ali zakonitih zastopnikov.

V primeru materialne nagrade se z zmagovalko/zmagovalcem dogovorimo glede prevzema nagrade. Če je nagrada storitvena (wellness, apartmajske storitve), se o koriščenju nagrade dogovorimo z nagrajenko/nagrajencem. Nagrado je možno koristiti en mesec po objavi zmagovalca, razen če ni drugače zapisano v sami nagradni igri ali če je med obema stranema naknadno dosežen drugačen dogovor.

Zmagovalce lahko prosimo, da ob koriščenju nagrad, osvojenih v posamezni nagradni igri, posnamejo fotografijo in podajo svoje mnenje/feedback, ki ga kasneje lahko delimo na naših socialnih omrežjih.

Nobena od nagradnih iger ni pod domeno družbenega omrežja Facebook. Nagradna igra ni sponzorirana, podprta ali organizirana s strani Facebook-a, ampak je platforma slednjega zgolj v vlogi gostitelja nagradne igre.